KITCHEN project

A small kitchen closely resembling a corridor. Stretched room and furniture alongside one wall didn’t leave much time for the dining area.
The interior had to completely comply with the young couple’s inner criteria of comfort: rough materials in finishing, dim lighting.
In order to make room for the dining area,the kitchen was moved closer to the window. U-shaped furniture arrangements enabled us to fit all necessary cooking utensils and make room for the table.
A high mirror came to rescue when the change in geometry of the dining place was needed.
 
Metallic pattern resembles a window sash, which contributes to the feeling of having a second window in the room.
Finishing materials are rather rough: open brickwork, concrete floor and kitchen, black metal furniture legs and natural edged wood-all of these combined with dim lighting create the most comfortable atmosphere for the family.

CONCEPT PROJECT 2015Г